Vizsgafilmeket támogat a Filmalap

2012. február 23. 12:20 - (film.hu)

A Magyar Nemzeti Filmalap (MNF) támogatja a Színház- és Filmművészeti Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem filmkészítő szakirány vizsgafilmjeit.

A Filmalap célja a gyakorlati tanulás és kísérletezés lehetőségének biztosítása az új tehetségek számára. Az érintett felsőoktatási intézmények és az MNF közötti megállapodás, valamint az együttműködés részleteinek kidolgozása folyamatban van - közölte az MTI-vel hétfőn a Filmalap.

A közlemény szerint a hallgatók év végi vizsgafilmjeinek elkészítéséhez anyagi segítséget és eszközöket is nyújt a Magyar Nemzeti Filmalap.

A február 17-én meghozott döntés március 1-jén lép hatályba; a tervek szerint a 2011-2012-es tanév végén a vizsgafilmek már a Filmalap támogatásával készülhetnek el.

Facebook
Támop

A „Színház- és filmművészeti tudástár - felhasználóbarát fejlesztések az SZFE könyvtárában” projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További >

SZÍKE

Színházi Kreativitás Eszközök, röviden SZÍKE

Színészképzés neoavantgárd hagyomány

 

A kiadvány a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0031 „Az SZFE Doktori Iskola fejlesztése és aktív integrálása az európai mesterképzési programokba” címû pályázata keretében valósult meg 

Tovább >

TAO
Vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetem weboldalának teljes változatára